Παγκόσμια Ημέρα κατά του Παιδικού Καρκίνου.

 
15 Φεβρουαρίου , ημέρα που αγγίζει τις ψυχές όλων μας!
Ημέρα αφιερωμένη στους μικρούς μαχητές της ζωής!
Στους μικρούς ήρωες , που ξέρουν να διεκδικούν ένα καλύτερο αύριο!
Ας ευχηθούμε σύντομα η μέρα αυτή , να είναι μια απλή καθημερινή μέρα!
ΕΛΠΙΔΑ - ΔΥΝΑΜΗ - ΧΑΜΟΓΕΛA σε κάθε βήμα τους !????
#InternationalChildhoodCancerDay

Εξωσωματική: Όλα όσα χρειάζεται να γνωρίζουμε - Κωνστ. Δημητρούλης Ιατρικές Συναντήσεις - 13/02/2021

Αύριο , Σάββατο 13/02/2021 και ώρα 22.30 , μη χάσετε τη συνέντευξη που θα δώσει ο Διευθυντής του Κέντρου Βιογενετικής Dino Demetroulis

Αύριο , Σάββατο 13/02/2021 και ώρα 22.30 , μη χάσετε τη συνέντευξη που θα δώσει ο Διευθυντής του Κέντρου Βιογενετικής Dino Demetroulis, καθώς και η Εμβρυολόγος Frosso Kessopoulou, Υπεύθυνη Εργαστηρίου IVF, στην εκπομπή ΄΄Ιατρικές Συναντήσεις΄΄ με τον Μιχάλης Γκαγιωγιάκης - Μichalis Gkagiogiakis στο κανάλι HIGH TV .

Την παραμονή της ημέρας του Αγίου Βαλεντίνου, ο Μαιευτήρας Χειρουργός Γυναικολόγος, Ειδικός στην Υποβοηθούμενη Αναπαραγωγή και η Senior Κλινικός Εμβρυολόγος, θα απαντήσουν σε ερωτήματα υπογονιμότητας, θέμα το οποίο αντιμετωπίζουν όλο και περισσότερα ζευγάρια τα τελευταία χρόνια.

Μείνετε συντονισμένοι !!

Ενημέρωση ενόψει των νέων συνθηκών

Το Κέντρο ΒΙΟΓΕΝΕΤΙΚΗΣ ενημερώνει ότι συνεχίζει κανονικά την λειτουργία του για όσα ζευγάρια βρίσκονται ήδη σε διαδικασία υποβοηθούμενης αναπαραγωγής αλλά και για όσα προτίθενται να ξεκινήσουν.
Το Κέντρο ΒΙΟΓΕΝΕΤΙΚΗΣ λαμβάνει όλες τις απαιτούμενες προφυλάξεις και μέτρα ώστε τόσο το προσωπικό μας αλλά και τα ζευγάρια να είναι ασφαλή σε αυτή την δύσκολη συγκυρία η οποία επηρεάζει όλους μας. Τα ραντεβού μας κλείνονται ώστε να μην δημιουργείται συνωστισμός τόσο στους χώρους αναμονής όσο και στις αίθουσες ανάνηψης. Ως εκ τούτου παρακαλούμε να προσέρχεστε την ακριβή ώρα και να υπάρχει μόνο ένας συνοδός.
Το Κέντρο ΒΙΟΓΕΝΕΤΙΚΗΣ είναι ένα μικρό “οικογενειακό” κέντρο και στόχος μας ήταν πάντα και παραμένει η εξατομικευμένη αλλά και ανθρώπινη και φιλική προσέγγιση. Ακόμα λοιπόν και σε αυτή τη δύσκολη και πρωτόγνωρη κατάσταση συνεχίζουμε φροντίζοντας ώστε το ταξίδι για την απόκτηση ενός υγιούς παιδιού να είναι όσο πιο ομαλό γίνεται.
Για οποιαδήποτε διευκρίνηση ή ερώτηση που μπορεί να σας αγχώνει είμαστε εδώ για να σας δώσουμε απαντήσεις και να σας προσφέρουμε στήριξη.

ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΑΖΙ ΣΑΣ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗ ΔΙΑΔΡΟΜΗ

To Κέντρο Βιογενετικής σας εύχετε Καλά Χριστούγεννα και Ευτυχισμένο το Νέο Έτος

 

Οι μέρες των Χριστουγέννων ας μεταφέρουν την μαγεία τους στο σπίτι σας και ο … Άγιος Βασίλης ας εκπληρώσει τις ευχές όλων σας.

Παγκόσμια Ημέρα για τα Δικαιώματα του Παιδιού

Για όλα τα παιδιά του κόσμου που αν μη τι άλλο τους οφείλουμε ένα κόσμο ασφαλή, δίκαιο και ένα περιβάλλον καλύτερο από αυτό που παραλάβαμε!

"Το παιδί θα απολαμβάνει όλα τα δικαιώματα….χωρίς διάκριση φυλής, χρώματος, φύλλου, γλώσσας, θρησκείας, πολιτικών ή άλλων πεποιθήσεων, εθνικής ή κοινωνικής καταγωγής, περιουσίας, οικογενειακής προέλευσης ή άλλης κοινωνικής θέσης του ίδιου του παιδιού ή της οικογενείας του". Σύμβαση των Ηνωμένων Εθνών για τα Δικαιώματα του Παιδιού (1959), Αρχή Πρώτη.