Ενημέρωση ενόψει των νέων συνθηκών

Το Κέντρο ΒΙΟΓΕΝΕΤΙΚΗΣ ενημερώνει ότι συνεχίζει κανονικά την λειτουργία του για όσα ζευγάρια βρίσκονται ήδη σε διαδικασία υποβοηθούμενης αναπαραγωγής αλλά και για όσα προτίθενται να ξεκινήσουν.
Το Κέντρο ΒΙΟΓΕΝΕΤΙΚΗΣ λαμβάνει όλες τις απαιτούμενες προφυλάξεις και μέτρα ώστε τόσο το προσωπικό μας αλλά και τα ζευγάρια να είναι ασφαλή σε αυτή την δύσκολη συγκυρία η οποία επηρεάζει όλους μας. Τα ραντεβού μας κλείνονται ώστε να μην δημιουργείται συνωστισμός τόσο στους χώρους αναμονής όσο και στις αίθουσες ανάνηψης. Ως εκ τούτου παρακαλούμε να προσέρχεστε την ακριβή ώρα και να υπάρχει μόνο ένας συνοδός.
Το Κέντρο ΒΙΟΓΕΝΕΤΙΚΗΣ είναι ένα μικρό “οικογενειακό” κέντρο και στόχος μας ήταν πάντα και παραμένει η εξατομικευμένη αλλά και ανθρώπινη και φιλική προσέγγιση. Ακόμα λοιπόν και σε αυτή τη δύσκολη και πρωτόγνωρη κατάσταση συνεχίζουμε φροντίζοντας ώστε το ταξίδι για την απόκτηση ενός υγιούς παιδιού να είναι όσο πιο ομαλό γίνεται.
Για οποιαδήποτε διευκρίνηση ή ερώτηση που μπορεί να σας αγχώνει είμαστε εδώ για να σας δώσουμε απαντήσεις και να σας προσφέρουμε στήριξη.

ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΑΖΙ ΣΑΣ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗ ΔΙΑΔΡΟΜΗ