Λίγα λόγια για εμάς...


 
Κέντρο Βιογενετικής πάνω από 30 χρόνια στο πλευρό των υπογόνιμων ζευγαριών.
Καλωσορίσατε στο πρότυπο κέντρο εξωσωματικής γονιμοποίησης «Κέντρο Βιογενετικής». Το «Κέντρο Bιογενετικής» ιδρύθηκε στην Αθήνα το 1984 από τον οραματιστή και ανθρωπιστή επιστήμονα, υφηγητή Νικόλαο Δημητρούλη- Βιοχημικό Αναπαραγωγής.
Το 1966 επιστρέφοντας από την Αμερική ο Νικόλαος Δημητρούλης εργάστηκε πρωτοποριακά όσον αφορά τον εργαστηριακό έλεγχο των γυναικείων ορμονών, βοηθώντας έτσι αρκετά υπογόνιμα ζευγάρια.
Το 1974 δημιούργησε την πρώτη Τράπεζα Σπέρματος στην Ελλάδα αλλά και μια από τις ελάχιστες υφιστάμενες της εποχής σε ολόκληρη την Ευρώπη. Μετά τη γέννηση του πρώτου παιδιού με εξωσωματική γονιμοποίηση στο Λονδίνο το 1978, τη Λουίζα Μπράουν, ξεκίνησε τη μακρά του πορεία στο να εκπαιδευτεί σε διάφορα κέντρα της Ευρώπης και της Αμερικής ως εμβρυολόγος.
Αποτέλεσμα της μακροχρόνιας μελέτης στα πλέον γνωστά διεθνή  κέντρα ήταν η ίδρυση το 1984 σε συνεργασία με γνωστούς γυναικολόγους του ΠΡΩΤΟΥ πρότυπου κέντρου Υποβοηθούμενης Αναπαραγωγής, «Κέντρο Bιογενετικής».

Σκοπός του; Η παροχή  σύγχρονων λύσεων, στα προβλήματα αναπαραγωγής. Στο πέρασμα των χρόνων το κέντρο μας στάθηκε αρωγός στην προσπάθεια για την πραγμάτωση των ονείρων πολλών υπογόνιμων  ζευγαριών.

Το 2000, τη σκυτάλη του κέντρου παρέλαβε ο Κωνσταντίνος Δημητρούλης, Μαιευτήρας - Γυναικολόγος, και γιός του ιδρυτή του «Κέντρου Βιογενετικής» , ο οποίος συνεχίζει πιστά το σπουδαίο και ιερό έργο, της υποβοήθησης του ερχομού μιας νέας ζωής στον κόσμο μας.
Σήμερα το «Κέντρο Bιογενετικής»  λειτουργεί με απόλυτο σεβασμό ως προς τις ανάγκες που προκύπτουν από το ιατρικό ιστορικό, αλλά και το ιστορικό γονιμότητας του κάθε ζευγαριού ξεχωριστά.
Οι παρεχόμενες ιατρικές  υπηρεσίες προσαρμόζονται στις προσωπικές σας ανάγκες ενώ ταυτόχρονα υπάρχει η διαβεβαίωση ότι θα λάβετε υψηλής ποιότητας εξειδικευμένες θεραπείες έχοντας δίπλα σας το έμπειρο αλλά και προσιτό επιστημονικό δυναμικό του Κέντρου μας, συνοδοιπόρο σε κάθε σας βήμα.